Antena Meniu Search
x

"Sufleţel mic, te iubeşte mama". Antonia, copila ucisă şi arsă de iubitul mamei în Arad, condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb imaculat

Antonia, fetiţa de patru ani din Arad care a fost fost ucisă şi incendiată de tatăl vitreg în timp ce mama era la spital, a fost condusă pe ultimul drum de cei care au cunoscut-o şi au iubit-o.

de Monica Palade

la 13.11.2021, 17:17

Înmormântarea copilei a venit la două săptămâni după crima care a şocat o comunitate. Şi asta pentru că anchetatorii au vrut să fie siguri că au strâns toate datele.

Fetiţa a fost aşezată pentru somnul de veci într-un sicriu alb imaculat, iar lângă ea a fost pusă păpuşa preferată, pentru ca „dincolo” să nu fie singură. Pe micuţul sicriu au fost aşezate mai multe coroane de flori, pe care a fost scris: „Suflețel mic, te iubește mama” şi „Dormi lin, suflețelul meu”.

Ucisă de cel care trebuia să aibă grijă de ea

Reamintim că trupul Antoniei a fost găsit lângă un cimitir din Arad. Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

După autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. Fetița ar fi murit cu 24 - 48 de ore înainte de găsire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Sufleţel mic, te iubeşte mama". Antonia, copila ucisă şi arsă de iubitul mamei în Arad, condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb imaculat