Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate la Arad este săltat din pat de mascați. Mesajul transmis de Poliția Română

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit", este mesajul transmis de Poliția Română, după ce tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a fost reținut pentru 24 de ore. Aseară, individul suspectat de omor a fost săltat de mascți din pat și dus la audieri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.11.2021, 20:34

Vezi și

Tânărul de 23 de ani, suspectat că a ucis-o pe fetița iubitei sale, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Aseară, anchetatorii și mascații au descins la locuința familiei micuței, ridicându-l pe individ chiar din pat.

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! Vă mulțumim, tuturor, pentru sprijin și implicare!", a transmis Poliția Română pe pagina de Facebook, în urmă cu puțin timp.

Copila de 4 anișori a fost găsită moartă și incendiată, lângă un cimitir din Arad

Fetița a fost găsită moartă sâmbătă, lângă un cimitir din Arad. Ieri, anchetatorii au existins cercetările și pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte. 

Pe acelaşi subiect

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

După autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. Fetița ar fi murit cu 24 - 48 de ore înainte de găsire.

"Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă laturalnică, lângă cimitir. Victima avea aproximativ 5 - 6 ani şi 1,10 - 1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului", este descrierea care a însoțit fotografia publicată de procurori. 

Fetița de 4 ani, dusă pe câmp într-o valiză

Ieri, anchetatorii au făcut publice imagini faţă şi profil ale fetiţei și așa au ajuns la presupusul criminal, după ce un vecin al familiei a recunoscut-o pe micuță. 

Ajuns în faţa polițiștilor, tatăl vitreg al copilei a povestit că cea mică ar fi alunecat şi s-ar fi lovit cu capul de podea, iar atunci şi-ar fi dat ultima suflare. Deşi neagă că ar fi ucis-o, el susține că ar fi pus trupul fetei într-o valiză şi l-a dus pe un câmp. Spune însă că nu el a fost cel care ar fi dat foc trupului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Momentul în care tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate la Arad este săltat din pat de mascați. Mesajul transmis de Poliția Română