Antena Meniu Search
x

Suma uriaşă câştigată de un ialomiţean după ce a intrat cu maşina într-o groapă. Statul, bun de plată

Un bărbat din Ialomiţa va fi mai bogat cu 25.000 de euro după ce "a dat în gropi". Este decizia instanţei după ce omul era să-şi piardă viaţa într-o groapă nesemnalizată de Compania de Drumuri. Pentru accidentul petrecut acum doi ani şi jumătate, statul trebuie să-i plătească bărbatului inclusiv cheltuielile cu spitalizarea.  

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 13:54

Vezi și

Accidentul s-a produs în 2020 pe DN3B între localităţile Feteşti şi Chirana. Bărbatul de la volan s-a angajat într-o depăşire regulamentară. A căzut cu autoturismul într-o groapă pe asfalt, nesemnalizată, iar mai apoi s-a răsturnat pe câmp. 

A avut nevoie de luni întregi de îngrijiri medicale, motiv pentru care a decis să dea statul în judecată. Instanţa i-a dat câştig de cauză după doi ani şi jumătate. CNAIR îl va despăgubi cu 25.000 de euro şi va fi obligată să-i plătească inclusiv cheltuielile cu spitalizarea. Decizia nu este încă definitivă şi poate fi atacată.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Suma uriaşă câştigată de un ialomiţean după ce a intrat cu maşina într-o groapă. Statul, bun de plată