Antena Meniu Search
x

Video Surse: Laurenţiu Reghecampf o bănuieşte pe Anamaria Prodan, după ce i-au dispărut un Ferrari şi o barcă de 400.000 de euro

Scandalul generat de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan a intrat într-o nouă etapă. A ajuns acum la Poliţia Snagov, unde antrenorul a mers ieri să reclame că i-ar fi fost furat un automobil Ferrari și o barcă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.05.2024, 13:38

Vezi și

Fostul internaţional le-a cerut polițiștilor să afle unde au ajuns cele două vehicule care valorează împreună, aproape jumătate de milion de euro şi care până acum se aflau în curtea vilei din Snagov a fostei sale soții. De cealaltă parte, Ana Maria Prodan lasă să se înţeleagă că bunurile au fost mutate, nu furate, având în vedere că partajul dintre ea şi Reghecampf nu a fost încă finalizat.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Plângerea a fost depusă ieri de Laurențiu Reghecampf după ce acesta a sesizat că i-au dispărut atât ambarcațiunea, cât și bolidul de lux. Înțelegem că mașina era un cadou făcut chiar de fosta soție, Ana Maria Prodan. Pagubă s-ar ridică la aproape 400.000 de euro, potrivit plângerii. Agenții din Ilfov au deschis un dosar penal pentru furt. Surse din poliție spun că Reghecampf ar bănui-o chiar pe fosta soție. Cei doi au un trecut plin de scandaluri, asta după ce s-au despărțit în anul 2021, după un mariaj început în 2008. Nu este primul scandal cu iz penal in care este implicat Laurențiu Reghecampf. Este urmărit penal după ce ar fi lovit-o pe fosta soție la finalul anului 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Surse: Laurenţiu Reghecampf o bănuieşte pe Anamaria Prodan, după ce i-au dispărut un Ferrari şi o barcă de 400.000 de euro