Antena Meniu Search
x

Video Surse: Substanţa consumată de Ana Morodan, prinsă băută şi drogată la volan. "Contesa" s-a ales cu trei dosare penale în câteva ore

Şi contesele ajung în arest câteodată. Ana Morodan, contesa digitală, influenceriţă cu jumătate de milion de urmăritori, a fost prinsă de poliţişti băută şi sub influenţa substanţelor psihoactive la volan. Surse din Poliţie confirmă pentru Observator că singura substanţă la care a ieşit pozitivă este benzodiazepină, prezentă în antidrepresive. În dorinţa de a scăpa de agenţi, diva a lovit două maşini. A fost prinsă câteva ore mai târziu, tot la volan. Are acum trei dosare penale şi a primit control judiciar.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.03.2023, 19:25

Vezi și

Reporter-Ana Morodan: - Ana, ai condus drogată la volan?

- Am condus fără carnet, gata!

- De ce nu ai oprit la semnalele poliţiştilor?

- N-am primit semnale! 

Pe acelaşi subiect

Şi contesele ajung în arest câteodată 

E drumul scurt de la celebritatea din online, opulenţă, poze perfecte şi ţinute impecabile, direct în arestul poliţiei. Ana Morodan, influenceriţă cu aproape jumătate de milion de urmăritori, a fost prinsă pe picior greşit de poliţiştii de la rutieră. 

Reporter-Ana Morodan: - Luai ceva pastile, Ana?

- Nu!

- În afară de (Tritico). Sunt insomniacă!

- Cum te simţi?

- Sunt foarte ok. 

Răvăşită, departe de diva perfectă, aşa a ajuns contesa în faţa judecătorilor care îi decid sau nu libertatea, după o noapte în arest.

Reporter-Ana Morodan: Ce substanţă a ieşit la drugtest?

- N-avem nicio substanţă!

- Ai ieşit pozitivă!

- De ce ai fugit de poliţie?

După o oră în faţa procurorilor, magistraţii au decis control judiciar pentru Ana Morodan. 

Ana Morodan: Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină. 

Aventura contesei digitale, cum se recomandă Ana Morodan, a început ieri după-amiază într-un cartier de lux din Capitală. Un şofer a sunat la 112 şi a anunţat că blonda circulă shaotic pe străzi. Poliţiştii încearcă, fără succes, să o oprească la un filtru.

Cosmina Balint, reporter Observator: A făcut stânga la intersecţia circulară de la Charles de Gaulle către Dorobanţi şi după ce nu a oprit la semnalele poliţistilor, a lovit alte două maşini. 

Culmea, una dintre ele era chiar a şoferului care a reclamat-o. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Poliţiştii i-au solicitat conducătoarei auto să fie supusă testării pentru alcool şi droguri. Conducătoarea auto a refuzat.

Morodan este dusă la INML, unde refuză din nou testarea. Agenţii îi deschid dosar penal, îi suspendă permisul, îi dau o amendă de 2000 de lei şi o lasă să plece. Doar că şase ore mai târziu, contesa digitală dă iar nas în nas cu poliţiştii.

Cosmina Balint, reporter Observator: Cunoscuta blogeriţă a fost oprită aici, pe bulavardul Primăverii, în jurul orei 22. 

N-are număr de înmatriculare, iar agenţii o trag pe dreapta. Îi verifică actele şi văd că are permisul suspendat. Acceptă de data asta să fie testată, iar rezultatele confirmă bănuială agenţilor. Blonda bifează al treilea dosar penal şi ajunge în arest.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Poliţiştii au procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatul alcool test care a indicat o valoare până în 0.40, iar la testarea cu testarea cu aparatul drugtest a reieşit prezenţa in organism a substanţor psihoactive. 

În urmă cu două luni, Ana Morodan apărea într-un TikTok uşor ameţită. 

Ana Morodan: Numele meu este Ana Morodan. Dă Google. M-am îmbătat un pic. Îl aştept pe iubitul meu să vină.

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Vedeta online a absolvit Facultatea de Drept, specializându-se în Drept civil. A profesat timp de doi ani, până când a ales lumea glamouroasă din online. 

Contesa digitală nu e prima vedetă care se urcă la volan sub influenţa alcoolului. BRomania, pe numele său real Matei Dima, a fost prins în urmă cu aproape doi ani, la Râşnov, băut şi drogat cu cocaină. A recunoscut fapta, iar judecătorii l-au condamnat la plata unei amenzi penale de 10.000 de lei. Şi Ilie Năstase a comis-o. De două ori. Poliţiştii l-au prins pe tenismen în trafic, ameţit de băutură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Surse: Substanţa consumată de Ana Morodan, prinsă băută şi drogată la volan. "Contesa" s-a ales cu trei dosare penale în câteva ore