Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit cu gâtul tăiat în Olt a fost reţinut

Un tânăr de 21 de ani, acuzat că a ucis sâmbătă, cu lovituri de cuţit, un bărbat de 46 de ani, din comuna Strejeşti (Olt), a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 19:27

Un tânăr de 21 de ani, acuzat că a ucis sâmbătă, cu lovituri de cuţit, un bărbat de 46 de ani, din comuna Strejeşti (Olt), a fost arestat preventiv.

   Sâmbătă dimineaţa, un bărbat de 46 de ani, din Strejeşti, a fost găsit decedat, pe o stradă din localitate. Pe corpul persoanei decedate erau mai multe leziuni provocate cu un obiect tăietor-înţepător.

   Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care, în urma cercetărilor, a stabilit că principalul suspect este un tânăr de 21 de ani, din Strejeşti, cunoscut al victimei. Cei doi ar fi consumat împreună băuturi alcoolice în noaptea crimei.

Articolul continuă după reclamă

   Suspectul a fost reţinut sâmbătă seara şi duminică a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă.

   Tribunalul Olt a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului. Acesta era cercetat sub control judiciar într-un dosar de furt. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Principalul suspect în cazul bărbatului găsit cu gâtul tăiat în Olt a fost reţinut