Antena Meniu Search
x

Suspecţii în cazul asasinării afaceristului din Vrancea, arestaţi pentru 30 de zile

Cei trei bărbaţi suspecţi în cazul asasinarii afaceristului din Vrancea, de la Slobozia Ciorăşti, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Vrancea.

Cei trei bărbaţi suspecţi în cazul asasinarii afaceristului din Vrancea, de la Slobozia Ciorăşti, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbaţii reţinuţi ca fiind suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri de la Slobozia Ciorăşti au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Vrancea.

"Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Sprînciană Bogdan Ionuţ - pentru următoarele infracţiuni: omor calificat, tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept şi de punere în circulaţie sau de conducere a unui vehicul neînmatriculat; Văscăuţanu Gheorghe Vasile - pentru comiterea următoarelor infracţiuni: omor calificat, tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept; Cruceanu Marius Daniel - pentru săvârşirea complicităţii la infracţiunea de omor calificat şi complicitate la tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată (...), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.02.2019, până la data de 28.03.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor", se arată în sentinţa Tribunalului Vrancea.

Cei trei bărbaţi, care, potrivit unor surse judiciare, şi-ar fi recunoscut parţial vina, au fost reţinuţi luni, la Vama Nădlac, în timp ce încercau să părăsească România.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, cei trei ar fi premeditat faptele, intenţia fiind jaful, dar, având în vedere că au mers înarmaţi la locul faptei, au luat în calcul şi faptul că ar putea provoca moartea victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Suspecţii în cazul asasinării afaceristului din Vrancea, arestaţi pentru 30 de zile