Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suspiciune de fraudă cu fonduri europene de un milion de euro, la o primărie din Timiş. Percheziţii la casa primarului şi a contabilei

Procurorii Parchetului European au făcut miercuri percheziţii la sediul Primăriei Tomnatic, din judeţul TImiş, la locuinţa primarului şi la locuinţa contabilei, într-un dosar în care sunt suspiciuni de fraude cu fonduri europene. Este vorba despre trei proiecte europene care au o valoare totală de 1 milion de euro.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 17:15

- Banatul Azi

Potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorii au ridicat mai multe documente care vizează trei proiecte europene în valoare totală de 1 milion de euro.

Percheziţiile au avut loc la Primăria Tomnatic şi la locuinţele primarului din localitate şi a contabilei primăriei.

De asemenea, sursele citate susţin că nu este vorba despre investiţia Consiliului Judeţean Timiş din această localitate, primul Centru de legume şi fructe din judeţ. Cel mai probabil, în perioada următoare, suspecţii în acest dosar vor fi audiaţi de procurori.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Suspiciune de fraudă cu fonduri europene de un milion de euro, la o primărie din Timiş. Percheziţii la casa primarului şi a contabilei