Antena Meniu Search
x

Video Sute de câini au participat la o expoziţie de frumusețe canină la Bistrița. Animalele au concurat la temperaturi de peste 40 de grade

Sute de patrupede din întreaga țară au participat la o expoziție de frumusețe canină la Bistrița. Câinii și-au etalat calitățile, defilând prin fața juriului. Înainte de concurs, fiecare cățel a urmat un ritual special de înfrumusețare, stăpânii lor având grijă ca aceștia să fie periați și coafați.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 09:49

Vezi și

Înainte de toate, pentru a obține titlul de campion, fiecare echipa formată din câine și stăpân duce o munca istovitoare. Sunt ore de antrenament, de îngrijire, absolut necesare pentru astfel de competiții, și foarte mult timp petrecut de patruped în preajma oamenilor, pentru socializare. Deși temperatura a depășit, la soare, 40 de grade, câinii, indiferent de rasă, au rezistat cu stoicism.

"Participanţi din 12 ţări şi asta ne bucură. Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Polonia, Cehia... 12 ţări...deci pentru noi este îmbucurător", a declarat Matilda Gubesch, organizator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Sute de câini au participat la o expoziţie de frumusețe canină la Bistrița. Animalele au concurat la temperaturi de peste 40 de grade