Antena Meniu Search
x

Video Sute de constănţeni s-au îmbulzit în faţa unui centru de vaccinare, pentru a ridica voucherele în valoare de 100 de lei

Îmbulzeală în faţa celui mai mare centru de vaccinare din Constanţa. Sute de oameni au stat la coadă şi câte două ore pentru a-şi ridica voucherele de vaccinare, după imunizare anti-COVID.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 19:37

Vezi și

Peste 250 de oameni au stat mai bine de două ore la coadă pentru a primi voucherul după ce s-au vaccinat cu schema completă. Cei de la pază au încercat să le explice că își pot luat tichetele și în zilele următoare. Fără succes.

Oamenii s-au îmbulzit pentru voucherele de vaccinare, înainte de ora închiderii

 Este prima zi în care oamenii primesc bonul în valoare de 100 de lei. Înghesuiala a devenit de necontrolat în momentul în care cei proaspat vaccinaţi au aflat că centrul se închide la ora 18. Au intrat doar câte cinci pentru a-şi lua voucherul, astfel că mulţi din cei care au stat la rând au rămas astăzi fără tichet.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sute de constănţeni s-au îmbulzit în faţa unui centru de vaccinare, pentru a ridica voucherele în valoare de 100 de lei