Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tablou valoros al lui Andy Warhol, distrus de o tânără, într-o întâlnire amoroasă

Mai multe opere de artă, între care şi un tablou al lui Andy Warhol, au fost stropite cu vin şi distruse de o jurnalistă, în timpul unei întâlniri amoroase.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 13:16

O tânără a acuzată că a distrus un tablou de Andy Warhol, după o întâlnire amoroasă - Poliţia din Houston

Mai multe opere de artă, între care şi un tablou al lui Andy Warhol, au fost stropite cu vin şi distruse de o jurnalistă, în timpul unei întâlniri amoroase. Paguba e de peste 300 de mii de dolari.

Scena s-a consumat vila unui avocat din oraşul texan Houston, unde jurnalista Lindy Lou Layman venise pentru o întâlnire amoroasă. Tânăra de 29 de ani se afla într-o avansată stare de ebrietate, spune presa americană.  

Gazda, avocatul Anthony Buzbee, a comandat un Uber pentru a o însoţi acasă, însă jurnalista şi-ar fi pierdut cumpătul şi a refuzat. "Nu plec", i-a strigat tânăra, care a intrat furioasă în locuinţă. Ea a aruncat cu vin pe 3 tablouri, pe care apoi le-a distrus, şi a spart şi două sculpturi abstracte.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre tablourile distruse era semnat de Andy Warhol. În total, pagubele provocate de tânăra furioasă sunt de peste 300 de mii de dolari. Lindy Layman a fost pusă sub acuzare, dar, de Crăciun, a fost eliberată pe o cauţiune de 30 de mii de dolari.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tablou valoros al lui Andy Warhol, distrus de o tânără, într-o întâlnire amoroasă