Antena Meniu Search
x

Video Tâlhar căutat în Bucureşti după ce a jefuit, agresiv, o bătrână. Poliţiştii îşi pun speranţa în cea mai valoroasă probă din caz

O femeie de 78 de ani a fost tâlhărită ziua-n amiaza mare în Bucureşti, chiar la intrarea într-o scară de bloc. Agresorul i-a smuls poşeta, iar în urma atacului, victima a căzut şi s-a lovit grav la cap. Deşi totul a fost surprins de camerele de supraveghere, hoţul nu a fost găsit nici până la această oră.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 02.08.2022, 14:18

Vezi și

Cea mai valoroasă probă din acest caz o reprezintă imaginile surprinse de camerele de supraveghere. În baza acestora, poliţiştii încearcă acum să îl identifice pe agresor. Bărbatul are aproximativ 20-25 de ani, 1,75 metri înălţime, iar atunci când a comis jaful era îmbrăcat complet în negru.

Femeie tâlhărită în miezul zilei în Bucureşti

În imagini se vede cum femeia încerca să intre în scara blocului, în momentul în care bărbatul s-a repezit şi a încercat să-i smulgă geanta de pe umăr. Femeia s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit la cap de o bordură. În final, cu femeia la pământ, tânărul a reuşit să fugă cu geanta în care se aflau aproximativ 2.000 de lei. Femeia nu a apucat să strige după ajutor pentru că este surdo-mută.

Imediat după incident, a fost transportată la spital cu o ambulanţă. Nu a fost rănită grav, iar medicii au externat-o după puţin timp. Aceasta a fost şi audiată de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tâlhar căutat în Bucureşti după ce a jefuit, agresiv, o bătrână. Poliţiştii îşi pun speranţa în cea mai valoroasă probă din caz