Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 78 de ani, tâlhărită în miezul zilei în Bucureşti. Atacatorul a dat-o cu capul de bordură, apoi s-a făcut nevăzut cu geanta ei

O femeie de 78 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărită în miezul zilei, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Medicii de pe ambulanță au preluat-o cu mai multe lovituri la cap, după ce hoțul a împins-o pe bătrână cu capul de o bordură. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.08.2022, 19:23

Vezi și

Tâlharul încă nu a fost prins. Vorbim de un bărbat de aproximativ 1 metru 75 inăltime, imbrăcat in negru.

Poliţiştii îl caută în continuare pe tâlhar

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum femeia se pregătea să intre în scara blocului, moment în care tânărul de aproape 20-25 de ani încearcă să îi smulgă geanta și o trage cu totul.

Victima se dezechilibrează și cade cu capul de o bordură din fața blocului. Pusă la pământ, reușește să îi fure geanta în care avea 2000 de lei și alte obiecte.

A fost preluată de ambulanță, iar mai apoi audiată de polițiști. Femeia este surdomută, motiv pentru care nu a putut striga după ajutor. 

Polițiștii au deschis și un dosar penal în acest caz pentru tâlhărie calificata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeie de 78 de ani, tâlhărită în miezul zilei în Bucureşti. Atacatorul a dat-o cu capul de bordură, apoi s-a făcut nevăzut cu geanta ei