Antena Meniu Search
x

Video Tâlhărie cu bâte şi cagule. Nouă adolescenţi mascaţi, arestaţi după ce au spart o petrecere, de unde au furat 50 de lei şi o sticlă de alcool 

Nouă adolescenţi cu cagule pe cap, majoritatea minori, au spart o petrecere din Iaşi, înarmaţi cu bâte, de unde au furat o sumă mică de bani, o sticlă cu alcool şi două ţigări electronice. Se pare că băieţii nu se aflau la prima tâlhărie, ci furturile deveniseră un obicei pentru ei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.09.2023, 14:34

Vezi și

Nouă tâlhari, majoritatea minori, care au spart o petrecere la începutul acestei luni, au fost prinşi de poliţiştii din Iaşi. Indivizii cu cagule, înarmaţi cu bâte şi arme albe, i-au pus atunci pe invitaţi la perete şi au furat tot ce au putut. Apoi s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii. 

Au intrat în casă mascaţi şi au furat 50 de lei şi o sticlă de alcool

Clara Mihociu, reporter Observator: Potrivit anchetatorilor, hoţii vorbesc despre un conflict mai vechi sau, mai bine zis, despre o practică mai veche. Obişnuiau, se pare, să spargă petreceri în acest fel, dar de data aceasta, lucrurile ar fi degenerat. Ar fi vorbit, de asemenea, şi despre o presupusă răzbunare şi o oarecare luptă pentru supremaţie.

Se pare că hoţii cu cagule îi cunoşteau pe cei la care se ţinea petrecerea, doar că de data aceasta erau mascaţi cu cagule şi mai mult decât atât, ar fi făcut mai multe ameninţări faţă de cei care se aflau la petrecere, minori, în mare parte. 

După ce i-au pus cu faţa la perete, au luat de la aceştia o sumă mică de bani, 50 de lei, o sticlă cu alcool şi două ţigări electronice. După care, s-au făcut nevăzuţi. Tocmai de aceea, pentru toate aceste fapte, s-au ales cu dosar penal pentru tâlhărie, iar după două săptămâni de anchetă, astăzi poliţiştii au mers în nouă locaţii şi au făcut percheziţii, de unde i-au luat pe cei nouă tineri. Vorbim despre cinci minori anchetaţi în acest caz, unul dintre ei are sub 16 ani, însă ceilalţi, pentru că au peste 16 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează acum să fie duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tâlhărie cu bâte şi cagule. Nouă adolescenţi mascaţi, arestaţi după ce au spart o petrecere, de unde au furat 50 de lei şi o sticlă de alcool