Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul din Cluj care și-a închiriat fictiv apartamentul pe perioada Untold, sub control judiciar

Renumele festivalului Untold a fost prilej pentru un escroc din Cluj să facă bani frumoşi. Tânărul de 34 de ani este acuzat că a închiriat fictiv un apartament în perioada festivalului. Primea banii de avans, iar apoi se făcea nevăzut şi nu îşi mai onora promisiunile.

de Redactia Observator

la 14.09.2019 , 15:19

Renumele festivalului Untold a fost prilej pentru un escroc din Cluj să facă bani frumoşi. Tânărul de 34 de ani este acuzat că a închiriat fictiv un apartament în perioada festivalului. Primea banii de avans, iar apoi se făcea nevăzut şi nu îşi mai onora promisiunile. Zeci de mii de lei este valoare prejudiciului de care este acuzat. Acum bărbatul este sub control judiciar. 

În această postură s-au văzut cel puţin 17 tineri care, pe baza anunţurilor postate pe internet şi la mica publicitate, au vrut să închirieze acest apartament pentru cazare în perioada festivalului UNTOLD. Ajunşi cu bagajele în faţa uşii se trezeau rămaşi pe drumuri.

Individul invoca diferite pretexte, atunci când era sunat de păgubiţi. Prejudiciul este de ordinul zecilor de mii de lei.

Vezi și

Bărbatul nu e la prima abatere. În urmă cu 10 ani, pe când era student, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a scos la vânzare pe internet un rinichi contra sumei de 13 mii de euro. Şi atunci urma ca după încasarea avansului să se facă nevăzut, însă un flagrant al poliţiei i-a stricat planurile. Acum, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tânărul din Cluj care și-a închiriat fictiv apartamentul pe perioada Untold, sub control judiciar