Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani a încercat să violeze o copilă de 12 ani, după ce a intrat în casă peste ea şi mama ei, în Dolj

Incident şocant într-o comună din Dolj. Un tânăr de 19 ani a intrat cu forţa într-o casă, unde se afla o femeie de 30 de ani şi fiica sa, şi a încercat să o violeze pe copila de 12 ani.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 12:06

Tânăr de 19 ani a încercat să violeze o copilă de 12 ani, după ce a intrat în casă peste ea şi mama ei, în Dolj Imagine: politia romana.jpg - Shutterstock

”În noaptea de 13 spre 14 iunie, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Pleniţa au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoare, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la viol asupra unui minor. În fapt, în cursul zilei de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 30 de ani, din comuna Izvoare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuinţa sa, din comuna Izvoare, încercând să întreţină raporturi sexuale cu fiica acesteia, o minoră de 12 ani”, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj.

A vrut să o violeze pe fată

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora de 12 ani, din comuna Izvoare, împotriva voinţei acesteia.

Articolul continuă după reclamă

”În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a mai transmis sursa citată.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani a încercat să violeze o copilă de 12 ani, după ce a intrat în casă peste ea şi mama ei, în Dolj