Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 19 ani, împușcat pe o stradă din Popești. După o ceartă, un prieten ar fi scos pistolul și a tras

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital aseară, după ce ar fi fost împuşcat cu un pistol de nişte prieteni. 
Totul s-a întâmplat pe o stradă din Popeşti-Leordeni. După ce s-au certat, unul dintre agresori ar fi scos un pistol şi şi-ar fi împuşcat prietenul, după care s-au urcat în maşini şi au fugit de la faţa locului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 11.08.2022, 09:17

Vezi și

Poliţia a fost alertată seara trecută, în jurul orei 21:55, de un bărbat care locuieşte în zonă.

Când au ajuns la faţa locului, agenţii nu au mai găsit nimic. Victima a fost identificată în trafic, în Bucureşti, şi condusă la spital pentru îngrijiri medicale. 

După mai multe investigaţii, tânărul nu a rămas internat în spital. 

Poliţiştii i-au identificat şi pe cei doi agresori şi urmează să-i audieze

"Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Popești Leordeni, ar fi avut loc un incident între mai mulți tineri, care s-ar fi deplasat cu 2 autovehicule și că s-ar fi tras cu pistolul. Polițiștii orașului Popești Leordeni s-au deplasat imediat la fața locului, însă acolo nu au mai găsit persoanele implicate, context în care au efectuat verificări și investigații. În cadrul activităților s-a relaționat cu polițiștii din cadrul DGPMB, iar, la scurt timp, persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost depistat în municipiul București, în timp ce se deplasa cu un autoturism. Bărbatul prezenta leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana în cauză nu a rămas internată în spital. În cauză, polițiștii au identificat 2 dintre posibilii agresori și efectuează activități pentru depistarea acestora. De asemenea, investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și de drept, pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun", au informat polițiștii ilfoveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani, împușcat pe o stradă din Popești. După o ceartă, un prieten ar fi scos pistolul și a tras