Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani, violat de un adolescent din Prahova. Alertaţi de bărbat, poliţiştii l-au reţinut pe minor

Acuzaţii de viol într-o comună din judeţul Prahova, unde un tânăr de 20 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor. Acesta spune că a fost victima unui adolescent de 17 ani, care l-ar fi abuzat sexual. Minorul a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 16:42

maşină de poliţie
Tânăr de 20 de ani, violat de un adolescent din Prahova - Shutterstock

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru violarea unui tânăr de 20 de ani, informează, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Conform sursei citate de Agerpres, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi de un tânăr de 20 de ani din comuna Gura Vitioarei despre faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

Adolescentul de 17 ani, arestat preventiv

"Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 22 februarie, în jurul orei 22,30, tânărul în cauză, în timp ce se afla în comuna Gura Vitioarei, ar fi fost constrâns de un alt tânăr să întreţină raporturi sexuale orale. Tânărul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la unitatea de poliţie pentru audiere", arată sursa citată.

Minorul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vălenii de Munte a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 20 de ani, violat de un adolescent din Prahova. Alertaţi de bărbat, poliţiştii l-au reţinut pe minor