Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr de 21 de ani, găsit mort după un accident tragic. Maşina în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe malul râului Olt

Un băiat de doar 21 de ani şi-a pierdut viaţa şi un altul, în vârstă de 24 de ani, a fost rănit, după un accident tragic petrecut sâmbătă dimineaţă, pe Drumul Județean 642, între localitățile Tia Mare și Cilieni. 

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 14:24

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din Deva, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 642, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat în afara părții carosabile, oprindu-se în proximitatea unui contracanal al râului Olt.

Tânărul de 21 de ani a fost resuscitat, însă nu a mai putut fi salvat

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din comuna Vădăstrița, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orășenesc Corabia, iar un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, pasager în același autoturism, a fost găsit decedat în contracanal de către scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, găsit mort după un accident tragic. Maşina în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe malul râului Olt