Antena Meniu Search
x

Tânăr de 21 de ani, rupt de beat la volan. A fugit de poliție, apoi s-a izbit cu mașina de un podeț din beton

Un tânăr de 21 de ani din Suceava le-a dat de furcă polițiștilor, după ce s-a urcat beat la volan, a refuzat să oprească la semnalele lor și a fost urmărit în trafic. Cursa nebună s-a încheiat după ce, condus de aburii alcoolului, a pierdut controlul volanului și s-a izbit deun podeţ din beton. Şoferul era atât de beat încât nu a putut ieşi din maşină, fiind scos de către poliţişti, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 14:34

Tânăr de 21 de ani, rupt de beat la volan. A fugit de poliție, apoi s-a izbit cu mașina de un podeț din beton
Tânăr de 21 de ani, rupt de beat la volan. A fugit de poliție, apoi s-a izbit cu mașina de un podeț din beton - Shutterstock

Incidentele s-au petrecut sâmbătă, pe DN 29 A, pe raza satului Şerbăneşti, comuna Zvoriştea din judeţul Suceava. La  ora 01:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, au încercat să oprească un autoturism, folosind semnale luminoase şi acustice agenţii decizând să-l tragă pe dreapta pe şofer după ce au observat că maşina se deplasează haotic.

Tânăr de 21 de ani, rupt de beat la volan

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor agenţilor de poliţie şi şi-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. După aproximativ un kilometru, la intrarea în localitatea Şerbăneşti, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi a acroşat un podeţ de beton. Imediat după impact, la faţa locului a ajuns şi cea dea doua patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, poliţiştii procedând la extragerea din autoturism a conducătorului auto, care se afla în vizibilă stare de ebrietate. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta se afla singur în autoturism, după extragerea din autoturism, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul este un bărbat de 21 ani, din comuna Zvoriştea, judeţul Suceava”, informează, duminică, oficialii Poliţiei judeţene Suceava.

Testul realizat cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, după ce au căutat în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu are permis de conducere.

Şoferul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, rupt de beat la volan. A fugit de poliție, apoi s-a izbit cu mașina de un podeț din beton