Antena Meniu Search
x

Tânăr de 22 de ani, arestat pentru viol, după ce a ademenit o copilă de doar 12 ani. Abuzul s-ar fi petrecut chiar în casa clujeanului

Incident absolut şocant! Un tânăr în vârstă de 22 ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol. Victima este o fată de 12 ani.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 17:24

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Conform datelor furnizate duminică de oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, fapta ar fi avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 9 iunie, la locuinţa bărbatului din municipiul Câmpia Turzii. 

"Activităţile investigativ-operative, desfăşurate cu celeritate de poliţişti, au condus la stabilirea faptului că la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 10.00, acesta a constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, din judeţul Cluj, să întreţină relaţii sexuale la locuinţa lui'', a transmis Poliţia judeţeană Cluj.

În primă fază, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore. Sâmbătă, baza probatoriului administrat, suspectul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani, arestat pentru viol, după ce a ademenit o copilă de doar 12 ani. Abuzul s-ar fi petrecut chiar în casa clujeanului