Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 22 de ani mort pe loc la Berbeşti, după ce a scăpat de sub control BMW-ul. Martorii, îngroziţi de privelişte

Un accident rutier mortal a avut loc la Berbeşti, în Maramureş. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, la volanul unui BMW, a murit după ce lovit o maşină şi apoi un stâlp de eletricitate.

de Redactia Observator

la 17.03.2021, 22:57

Vezi și

Băiatul cu greu mai putea fi recunoscut după impact, iar martorii şi-au manifestat groaza atunci când au văzut starea în care era tânărul şofer.

Accident mortal la Berbeşti

Din primele informaţii, şoferul aflat la volanul unui autoturism BMW circula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat tânărul a pierdut controlul volanului. În impactul deosebit de puternic, băiatul a murit pe loc, iar intervenţia salvatorilor a fost îngreunată de cablurile de curent active, care au fost rupte de pe stâlpul spulberat de autoturism şi care atingeau maşina. Pompierii au reuşit până la urmă să intervină pentru extragerea victimei, însă din primele informaţii se pare că şoferul a fost decapitat, deci manevrele de resuscitare au fost inutile.

Accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei excesive. Maşina a derapat, a lovit o mașină parcată în afara părții carosabile și de acolo a intrat în stâlp, pe care l-a rupt. Tânărul de la volan avea doar 22 de ani, originar din Berbeşti. Potrivit unor surse, băiatul aştepta de doi ani să-şi ia permisul auto, însă pica la examen de fiecare data. Pe 24 februarie 2021, visul i s-a împlinit, doar ca să-şi piardă viaţa într-un accident cutremurător, trei săptămâni mai târziu, în oraşul natal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani mort pe loc la Berbeşti, după ce a scăpat de sub control BMW-ul. Martorii, îngroziţi de privelişte