Antena Meniu Search
x

Tânăr de 23 de ani, snopit în bătaie, după o încăierare în trafic. Doi bărbaţi au coborât în maşină şi s-au năpustit asupra lui, sub privirile îngrozite ale surorii sale

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Mătăsari, județul Gorj, a fost snopit în bătaie de doi bărbați, care au coborât dintr-o mașină după ce au lovit intenționat autoturismul în care se afla victima împreună cu un alt bărbat.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 12:43

- Shutterstock

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și un alt bărbat de 46 de ani din aceeași localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără de 20 de ani, din județul Dolj, cu privire la faptul că pe raza comunei Mătăsari, luni seara, are loc un conflict, iar fratele ei, de 23 de ani, din Mătăsari, a fost agresat de mai multe persoane.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce tânărul de 23 de ani și un alt bărbat de 38 de ani, se aflau într-un autoturism staționat, au fost surprinși de alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care a intrat în coliziune frontală cu acesta, în mod intenționat. De asemenea, polițiștii au mai constatat faptul că, din autoturism a coborât conducătorul auto de 40 de ani, care împreună cu un alt localnic de 46 de ani, folosindu-se de un obiect contondent din lemn, ar fi spart geamurile autoturismului staționat, după care au exercitat acte de violență împotriva celor doi ocupanți ai autovehiculului”, au transmis polițiștii gorjeni, potrivit Mediafax.

Tânărul bătut și celălalt bărbat aflat în autoturismul său au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi reținuți urmează să fie prezentați miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani, snopit în bătaie, după o încăierare în trafic. Doi bărbaţi au coborât în maşină şi s-au năpustit asupra lui, sub privirile îngrozite ale surorii sale