Antena Meniu Search
x

Tânăr de 24 de ani, izbit mortal de un şofer de aceeaşi vârstă, pe Bd. Iuliu Maniu din Capitală. Pietonul n-a avut nicio şansă

Accident mortal în Bucureşti. Un tânăr în vârstă de 24 de ani şi-a găsit sfârşitul, în sectorul 6 al Capitalei. Acesta a fost izbit de o maşină, pe Bulevardul Iuliu Maniu, iar în urma impactului pietonul n-a mai avut nicio şansă. La volanul autoturismului se afla un alt tânăr, tot de 24 de ani, care nu consumase alcool, potrivit rezultatului verificării cu aparatul alcooltest.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 15:50

Accident mortal pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală
Accident mortal pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovit de o mașină, pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală, de un șofer de 24 de ani. Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 14.20, pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Sectorul 6. "Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, iar în dreptul imobilului cu nr. 600, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului", transmite Brigada Rutieră.

Accident mortal în Capitală. Şoferul maşinii nu consumase alcool

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În acest caz se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, izbit mortal de un şofer de aceeaşi vârstă, pe Bd. Iuliu Maniu din Capitală. Pietonul n-a avut nicio şansă