Antena Meniu Search
x

Tânăr de 25 de ani, arestat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare, în Timiș. A furat la câteva zile după ce a fost eliberat

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Timiş a fost arestat preventiv, vineri, la doar o lună după ce a ieşit din penitenciar. El este acuzat de mai multe furturi, pe care le-a comis la doar câteva zile după ce a fost eliberat, ptorivit News.ro.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 08:05

Ar fi furat la câteva zile după ce a fost eliberat
Tânăr de 25 de ani, arestat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare, în Timiș - Shutterstock

”Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru furt din autovehicule. La data de 9 martie 2023, în urma investigaţiilor efectuate poliţiştii  Secţiei 2 Timişoara  au depistat un tânăr de 25 de ani, recidivist, bănuit de comiterea infracţiunii de furt”, aun transmis, vineri seară, poliţiştii din Timiş.

Tânărul, arestat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare

Aceştia au precizat că, în 20 februarie, acesta ar fi spart geamurile a două autovehicule parcate pe bulevardul Liviu Rebreanu şi pe strada Sănătăţii  din municipiul Timişoara, iar din interiorul acestora a sustras aproximativ 2500 de lei.

”În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi, 10 martie 2023, a fost prezentat magistraţilor care au dispus măsura preventivă a arestului preventiv pentru 30 de zile, ulterior fiind introdus  în Centrul de Reţinere şi  Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că tânărul a fost eliberat din penitenciar în 9 februarie. El fusese condamnat tot pentru furturi din autoturisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, arestat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare, în Timiș. A furat la câteva zile după ce a fost eliberat