Antena Meniu Search
x

Tânăr de 25 de ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat două fete de 14 şi 15 ani

Un tânăr de 25 de ani este cercetat de procurorii din Medgidia, fiind acuzat de viol. Victimele sale sunt două fete, de 14 şi 15 ani, cu care a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere, în mod repetat.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 19:11

Tânăr de 25 de ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat două fete de 14 şi 15 ani
Tânăr de 25 de ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat două fete de 14 şi 15 ani - Shutterstock

”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.A., în vârstă de 25 ani, pentru săvârşirea a două înfracţiuni de viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată (persoane vătămate H.I.M.M. şi M.V.M)”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lâmgă Trinunalul Constanţa, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat faptul că bărbatul, în vârstă de 25 ani, în perioada februarie 2024 - mai 2024, a întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu o minoră în vârstă de 15 ani, scrie news.ro.

”De asemenea, în perioada 2023 - 2024, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin constrângere, a întreţinut relaţii sexuale normale şi orale cu minora M.V.M., în vârstă de 14 ani”, au mai transmis procurorii.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat două fete de 14 şi 15 ani