Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 25 de ani, dispărut în mare, la Eforie Nord. Salvamar: "Soția era pe mal, plângea"

E gata vara calendaristică, dar salvamarii încă sunt în alertă pe litoral. Un bărbat de 25 de ani este căutat de seara trecută, după ce a dispărut în apă. Misiunea nu este una uşoară. Valurile mari le creează probleme până şi scafandrilor cu experienţă. Încă este căutat şi tânărul dat dispărut în urmă cu aproape o lună în Costineşti

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.09.2022, 19:34

Vezi și

Gelu Vătămănescu, şef salvamar Eforie: Soţia celui dispărut era pe mal, plângea. Au intervenit şi cei de la ISU cu o barcă şi cu doi scafandri. Au intrat în apă, curenţii erau foarte puternici, ei abia se ţineau pe picioare când erau la apă mică. Fără rezultat. 

Marian Ciulei, ISU Dobrogea: Avem o hulă de fund, avem curenţi puternici în zona digului, în sprijin am căutat şi elicopterul SMURD şi ambarcaţiune cu scafandri. Căutam în zona digului, unde a fost văzut ultima dată. Întotdeauna există o şansă şi o speranţă, facem tot ce este posibil. 

Lucian, un tânăr de 21 de ani din Vaslui, e căutat de aproape o lună în zona Costinești

Dimineaţă, scafandrii a reluat misiunea. Este căutat şi Lucian, tânărul de 21 de ani din Vaslui care a dispărut acum aproape o lună în zona staţiunii Costineşti. Aurel, băiatul care l-a însoţit atunci în mare a fost găsit fără suflare printre stabilipozi, la două zile după dispariţie.  

Pe acelaşi subiect

Oana Manoilă, ISU Dobrogea: Scafandrii Sud Dobrogea au reluat căutările persoanei dispărute seara trecută în mare seara trecută la Eforie Nord. Au fost reluate şi căutările tânărului dispărut în data de 9 august la Costineşti. De la începutul anului şi până în prezent pompierii militari au avut nu mai puţin de 70 de misiuni de căutare. Din păcate 28 de persoane şi au pierdut viaţa. 

Pericol de înec. Turiștii, ținuți departe de apele învolburate cu jandarmi și polițiști

Salvamarii din Jupiter au avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a-i ţine pe turişti departe de apă. 

Răzvan Viza, salmavar Jupiter: Un domn a fost recalcitrant. Am chemat poliţia. Când a văzut că am sunat şi aştept poliţia, şi-a luat bagajul, era şi cu soţia şi aveam şi un copil şi au fugit de pe plajă. La ieşire de pe plajă a venit şi poliţia.

Oprică Vlăduț, salvamar: Încercăm să menţinem turiştii într-o zonă de siguranţă, atât pentru ei, cât şi pentru noi. O intervenţie în aceste condiţii este extrem de dificilă. 

Marea învolburată nu îi opreşte pe turişti să înfrunte valurile mari care au pus stăpânire pe tot litoralul. Asta deşi este arborat steagul roşu, iar scăldatul este interzis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, dispărut în mare, la Eforie Nord. Salvamar: "Soția era pe mal, plângea"