Antena Meniu Search
x

Video "M-a luat valul de m-a dus la mama naibii!" Momentul în care un tânăr e salvat de la înec, în Jupiter. Intrase în apă până la brâu

Un tânăr a fost salvat la limită, în stațiunea Jupiter, după ce a intrat în apă iar curenții l-au tras în larg. Momentul dramatic cu intervenția salvamarilor a fost filmat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.09.2022, 17:49

Vezi și

Întrebat de salvamar dacă s-a aventurat în larg, tânărul a mărturisit că era la apă de mică adâncime atunci când l-au tras curenții. "Undeva până la brâu. M-a luat valul de m-a dus la mama naibii! Noroc de geamandurile alea, că dacă nu... Eram undeva la 30-40 de metri mai încolo", a povestit el, vizibil în stare de șoc.

Tânărul a încercat să revină la țărm, însă i-a fost imposibil. Doar norocul a făcut ca salvamarii să-l observe și să intervină în timp util. Pentru alții, însă, Marea Neagră a adus doar moarte.

Doi bărbaţi au fost înghiţiţi de marea agitată. Salvamarii îi caută în Eforie Nord şi Costineşti

Misiuni de căutare de amploare pe litoral, unde turiştii continuă să ignore avertismentele salvamarilor. Patru echipe de scafandri caută un bărbat de 25 de ani dispărut aseară în mare, în Eforie Nord. În paralel, salvatorii încearcă să-l găsească şi pe studentul din Vaslui, dispărut la Costineşti, în urmă cu aproape o lună. 

La Costineşti, alţi 5 scafandri îl caută pe tânărul dispărut în apele mării încă de pe data de 9 august. În aceeaşi zi, un apel la 112 anunţa că în apele mării au dispărut două persoane, iar, după două zile de căutări, una dintre ele a fost găsită decedată.

Turişti ţinuti la mal, cu poliţia şi jandarmii, deşi e pericol de înec

Salvamarii au avut nevoie de întăriri, săptămâna trecută, pentru a-i scoate din apă pe turişti. Sătui să se lupte cu morile de vânt, au chemat poliţiştii şi jandarmii. Ei au intervenit de fiecare dată când turiştii nu au respectat steagul roşu, semnul că e pericol major de înec. 

Salvamarii încearcă zilnic să convingă turiştii că o clipă de neatenţie se poate tranforma într-o tragedie. Este și motivul pentru care salvamarul Răzvan Viza a decis să filmeze intervenție la limită din imaginile de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "M-a luat valul de m-a dus la mama naibii!" Momentul în care un tânăr e salvat de la înec, în Jupiter. Intrase în apă până la brâu