Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 26 de ani, spulberat de tren în Iași. Ștefan ar fi așteptat intenționat trenul și a lăsat în urmă un băiețel: "Nu plânge pentru ceea ce ai pierdut”

Incident de-a dreptul tulburător în Iași. Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost izbit de un tren la Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta ar fi așteptat venirea trenului pe calea ferată.

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 18:23

Tânăr de 26 de ani, spulberat de tren în Iași. Ștefan ar fi așteptat intenționat trenul și a lăsat în urmă un băiețel Tânăr de 26 de ani, spulberat de tren în Iași. Ștefan ar fi așteptat intenționat trenul și a lăsat în urmă un băiețel - BZI.ro

Tragedia s-a petrecut duminică, în miez de noapte, la Iași. Ștefan avea 26 de ani și a murit spulberat de tren. Medicii au încercat în zadar să-l salveze, însă rănile suferite au fost mult prea grave. Un băiețel va crește acum fără tată, potrivit BZI.ro.

A murit călcat de tren la 26 de ani

În mod șocant, tânărul a postat o poză pe Facebook, cu un mesaj tulburător, înainte de tragedie. 

Articolul continuă după reclamă

„Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, nu plânge pentru ceea ce ai pierdut”, a scris tânărul pe Facebook cu câteva zile înainte de tragedie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 07 Iulie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe direcția Chișinău-București a accidentat o persoană. La fața locului, a fost identificată victima, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat. Conducătorul locomotivei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Tânăr de 26 de ani, spulberat de tren în Iași. Ștefan ar fi așteptat intenționat trenul și a lăsat în urmă un băiețel: "Nu plânge pentru ceea ce ai pierdut”