Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 28 de ani din Galați, bătut ca pe covoare într-un bar de păcănele

Un tânăr de 28 de ani a fost snopit în bătaie, cu bâtele, într-un bar de păcănele din comuna Barcea, județul Galați. Agresorii sunt chiar consătenii lui. Doi dintre aceștia au reușit să fugă la sosirea polițiștilor.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 17:54

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul este împins într-un colț de către agresori, apoi lovit de mai multe ori cu bâtele. La un moment dat, un bărbat scoate un spray ce pare a fi lacrimogen și pulverizează în direcția victimei. Din fericire, bărbatul lovit năprasnic nu a suferit răni grave.

Ce spune Poliția din Galați despre bătaia din comuna Barcea

"La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, într-un bar, din comuna Barcea, are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care, în urma verificărilor, au stabilit că, în ziua respectivă, în urma unui conflict mai vechi, un bărbat, de 28 de ani, ar fi fost agresat fizic de patru consăteni, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, fiind lovit de mai multe ori, de aceștia. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut doi dintre prezumtivii agresori, pentru 24 de ore, ceilalți doi sustrăgându-se cercetărilor.

În cursul zilei de 10 aprilie, instanța a dispus față de persoanele reținute măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr de 28 de ani din Galați, bătut ca pe covoare într-un bar de păcănele