Antena Meniu Search
x

Tânăr de 29 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din Giurgiu. Tatăl lui semnalase dispariţia la 112

Descoperire macabră în judeţul Giurgiu. Un tânăr de 29 de ani a fost găsit spânzurat, în pădurea din Podul Ilfovăţului. Tatăl lui a fost cel care i-a semnalat dispariţia la 112, după ce a plecat de acasă cu propriul autoturism şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 15:41

Tânăr de 29 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din Giurgiu. Tatăl lui semnalase dispariţia la 112
Tânăr de 29 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din Giurgiu. Tatăl lui semnalase dispariţia la 112 - Shutterstock

"Un bărbat din comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, a sesizat poliţiştilor giurgiuveni faptul că, fiul său, de 29 de ani a plecat de la domiciliu, în ziua de 11 iulie 2023 şi nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, a fost stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 11 iulie, tânărul ar fi plecat de la domiciliu, cu un autoturism şi nu a revenit acasă. La data de 12 iulie, acesta a fost găsit spânzurat, în zona pădurii, din localitatea Podul Ilfovăţului, comuna Buturugeni", se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de IPJ Giurgiu.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violenţă şi a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor în care a survenit decesul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din Giurgiu. Tatăl lui semnalase dispariţia la 112