Antena Meniu Search
x

Tânăr din Arad, reţinut după ce a lovit cu sălbăticie cu parul în cap un bărbat 

Un tânăr de 23 de ani, din Arad, a fost reţinut de poliţişti după ce a lovit cu sălbăticie, cu parul în cap un bărbat. Potrivit Agerpres, cei doi aveau neînţelegeri mai vechi.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 15:27

Tânăr din Arad, reţinut după ce a lovit cu sălbăticie cu parul în cap un bărbat
Tânăr din Arad, reţinut după ce a lovit cu sălbăticie cu parul în cap un bărbat - Shutterstock

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, fapta a avut loc duminică, iar conflictul dintre agresor şi victimă a pornit de la neînţelegeri mai vechi.

”În data de 04.02.2024 pe raza localităţii Sâmbăteni, judeţul Arad, pe fondul consumului de alcool şi al unei situaţii conflictuale preexistente, a izbucnit o altercaţie între inculpatul B.P. şi persoana vătămată T.G.M.. Inculpatul, înarmat cu un par, a lovit în repetate rânduri persoana vătămată în zona capului, până când persoana vătămată a căzut pe asfalt, inconştientă, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad. În urma examinării s-a decis transferul persoanei vătămate la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara”, se arată în documentul citat.

Un raportul medico-legal preliminar arată că viaţa victimei a fost pusă în primejdie în urma loviturilor primite.

Agresorul, un tânăr de 23 de ani, a fost reţinut, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile. Urmărirea penală în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr din Arad, reţinut după ce a lovit cu sălbăticie cu parul în cap un bărbat