Antena Meniu Search
x

Tânăr din Bucureşti, încătuşat după ce şi-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie. Femeile au refuzat să depună plângere

Un bărbat de 25 de ani din Bucureşti a fost încătuşat după ce le-a agresat pe mama şi pe bunica sa, iar femeile au refuzat să depună plângere şi s-au opus emiterii unor ordine de protecţie provizorii. Procurorul ar putea decide internarea medicală provizorie a agresorului. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi, sâmbătă seara, de către o femeie, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că, nepotul său, în vârstă de 25 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama lui.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 11:53

”Deplasându-se cu operativitatea la faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu apelanta, care le-a comunicat faptul că, şi ea ar fi fost agresată de nepot, cu pumnul la nivelul feţei şi al toracelui. Având în vedere comportamentul agitat şi starea de agresivitate a bănuitului, cât şi faptul că, ar fi amenţiat cu fapte de violenţă asupra propriei persoane, acesta a fost imobilizat şi încătuşat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind condus la sediul subunităţii”, au afirmat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Şi-a agresat mama şi bunica

Ei au precizat că ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. ”La faţa locului nu a putut fi identificată persoana vătămată, fiind depistată, ulterior, de un echipaj de poliţie, pe o stradă din Sectorul 6 şi condusă la sediul subunităţii. Femeia a refuzat atât acordarea de îngrijiri medicale din partea echipajului de prim-ajutor sosit, cooperarea cu poliţiştii, dar şi emiterea unui ordin provizoriu de protecţie. În urma colaborării cu poliţiştii, mama bănuitului a fost de acord să fie transportată la spital, prezentând urme de zgâriere la nivelul mâinii stângi”, a transmis sursa citată de News.ro.

Vezi și

Poliţiştii au mai adăugat că atât mama, cât şi bunica băiatului au refuzat să depună plângere prealabilă şi examinarea din punct de vedere medico-legal. ”În continuarea activităţilor procedurale, s-a completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se existenţa unui risc iminent, însă cele două femei s-au opus emiterii unor ordine de protecţie provizorii. Având în vedere situaţia celui în cauză, procurorul de caz urmează să demareze procedura de luare a măsurii internării medicale provizorii, aceasta reprezentând o măsură nevoluntară”, au mai precizat poliţiştii.

Ei continuă cercetările pentru săvârşirea a două infracţiuni de violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Tânăr din Bucureşti, încătuşat după ce şi-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie. Femeile au refuzat să depună plângere