Antena Meniu Search
x

Tânăr din Dolj, amendat de poliție după ce s-a rugat ca noul virus să provoace cât mai multe victime

Două filmuleţe făcute în biserică i-au adus unui tânăr din Dolj mai multe amenzi. După ce filmarea în care se ruga ca noul virus să provoace cât mai multe victime a devenit virală, poliţiştii şi-au dat seama că individul încălcase intenţionat regulile impuse de ordonanţa de urgenţă.

de Redactia Observator

la 22.04.2020, 17:42

Vezi și
  • Tânărul nu s-a oprit doar la o filmare.
  • Polițiștii l-au amendat astăzi a doua oară.

Tânărul a mers dintr-o idee neinspirata în alta. După ce s-a gândit sa se roage în biserica pentru ca noul coronavirus sa curme cât mi multe vieti ale românilor, s-a filmat și a distribuit imaginile în rețelele socie.

Acestea nu au fost văzute doar de apropiații bărbatului, dar și de oamenii legii car au început o anchetă. În primă fază, au descoperit ca filmarea ar fi fost făcută în luna februarie asa ca l-au amendat cu 200 de lei.

Numai că tânărul nu s-a oprit doar la o filmare, a continuat sa facă același lucru chiar și după întrarea în vigoare a Ordonanței Militare care interzice activitățile religioase în spatii închise.

După ce au văzut și o a doua filmare, polițiștii l-au amendat astăzi a doua oară. De data aceasta cu o amenda de o suta de ori mai mare: 20.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Dolj, amendat de poliție după ce s-a rugat ca noul virus să provoace cât mai multe victime