Antena Meniu Search
x

Video Tânăr mort într-un accident înfiorător, la ieșire din Constanța. Băiatul a fost aruncat din mașină după ce a sărit peste un sens giratoriu

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 24 de ani, azi dimineață, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Băiatul a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a sărit cu viteză peste un sens giratoriu, iar mai apoi s-a răsturnat. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.12.2023, 09:18

Vezi și

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B2 și un SMURD C, de la detașamentul Palas.

Tânărul avea permisul de conducere suspendat

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice", au transmis polițiștii constănțeni. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Din primele informații, băiatul avea permisul suspendat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Obsrevator Cristina Niță -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr mort într-un accident înfiorător, la ieșire din Constanța. Băiatul a fost aruncat din mașină după ce a sărit peste un sens giratoriu