Antena Meniu Search
x

O fată din Târgu Jiu şi-a dat iubitul dispărut la Poliţie, după ce acesta a fugit de acasă

O fată în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, şi-a dat iubitul dispărut la Poliţie, după ce acesta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.01.2020, 11:24

Cătălin Ştefan Stăncele, tânărul dat dispărut de iubită în Târgu Jiu
Cătălin Ştefan Stăncele a fost dat dispărut de iubita lui, în Târgu Jiu - IPJ Gorj / Profimedia Images Ilustraţie

O fată în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, şi-a dat iubitul dispărut la Poliţie, după ce acesta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Fata de 17 ani şi iubitul ei, în vârstă de 19 ani, locuiesc împreună într-un apartament din Târgu Jiu, iar pe 19 ianuarie 2020, tânărul a plecat de acasă, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Timp de două zile, fata l-a căutat pe iubitul ei în toate locurile în care acesta ar fi putut merge, însă fără niciun rezultat.

Astfel, pe 21 ianuarie, ea a mers la Poliţie şi l-a dat dispărut pe iubitul ei.

Pe acelaşi subiect

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o tânără, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că la data de 19 ianuarie, prietenul său Stăncele Cătălin Ștefan, de 19 ani, din comuna Baia de Fier, a plecat în mod voluntar din apartamentul unde locuiesc împreună şi până în prezent nu a mai revenit", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Cătălin Ştefan Stăncele are o înălţime de 1,65 metri, greutate de 65 kilograme, părul şaten tuns scurt, ochii verzi şi faţa ovală.

"În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare verde, pantaloni de trening de culoare gri, pulover de culoare galben, șapcă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de încălțăminte sport tip gheată de culoare negru", au mai explicat poliţiştii.

Toţi cei care pot oferi informaţii despre tânărul dispărut sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fată din Târgu Jiu şi-a dat iubitul dispărut la Poliţie, după ce acesta a fugit de acasă