Antena Meniu Search
x

O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi familie: 'Orice secundă contează'

O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi de familie. Sora tinerei a lansat un apel disperat pe Facebook pentru a reuşi să o găsească cât mai repede.

O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi familie
O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi familie - Facebook

O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi de familie. Sora tinerei a lansat un apel disperat pe Facebook pentru a reuşi să o găsească cât mai repede.

Alina Damian, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută ultima dată duminică, 7 octombrie, în jurul orei 14.00, în zona Ghencea - Drumul Taberei.

De atunci, Alina nu s-a întors acasă, nu a răspuns la telefon şi nu a mai dat niciun semn de viaţă prietenilor şi familiei.

Drept urmare, familia tinerei a mers la Poliţie şi a reclamat dispariţia. Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională.

Pe acelaşi subiect

Pentru a o găsit cât mai repede, sora Alinei a postat pe Facebook un mesaj disperat de ajutor, postarea fiind distribuită de peste 2.000 de oameni.

"Sora mea, Alina Damian, in varsta de 35 ani, a disparut in data de 07.10.2018, aproximativ orele 14, in zona Ghencea - Drumul Taberei, Mun. Bucuresti. La momentul disparitiei, aceasta purta o sapca deschisa la culoare, un hanorac gri-bleu deschis, pantaloni inchisi la culoare si o poseta tip postas, de marime medie si culoare neagra. Mentionez ca are inaltimea 1,52 m, greutatea aprox. 40 kg, parul mediu-lung saten si ochi caprui. In cazul in care aveti vreo informatie, va rugam din suflet sa ne sunati la numerele de telefon 0737108944 sau 0770762463! Va multumim! Rog share", se arată în postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » O tânără din Bucureşti a dispărut fără urmă şi este căutată de prieteni şi familie: 'Orice secundă contează'