Antena Meniu Search
x

Foto Tânără de 20 de ani, găsită ascunsă în bagajul fratelui ei într-un tren, la vamă. Unde plănuia să ajungă sirianca

O femeie de 20 de ani din Siria a fost găsită ascunsă într-o geantă la Vama Curtici. Ea dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 11:48

Tânără de 20 de ani, găsită ascunsă în bagajul fratelui ei într-un tren, la vamă. Unde plănuia să ajungă sirianca
Tânără de 20 de ani, găsită ascunsă în bagajul fratelui ei într-un tren, la vamă. Unde plănuia să ajungă sirianca

La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat, duminică, la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă. În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o femeie.

Ambele persoane au fost duse la sediul poliției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați.

Fata era ascunsă în geanta fratelui

„Au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei”, susțin polițiștii de frontieră.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani, găsită ascunsă în bagajul fratelui ei într-un tren, la vamă. Unde plănuia să ajungă sirianca