Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 20 de ani, la un pas să fie violată de clopotarul unei biserici din Satu Mare. Bebeluşul de 9 luni se afla lângă ea

Caz şocant în comuna Valea Vinului din județul Satu Mare. Clopotarul bisericii din localitate a fost acuzat de tentativă de viol. Bărbatul ar fi încercat să abuzeze de o tânără mamă, în vârstă de 20 de ani, care avea lângă ea un bebeluş. În faţa poliţiştilor, angajatul bisericii s-a declarat nevinovat. 

de Redactia Observator

la 29.08.2023 , 13:31

Bărbatul în vârstă de 47 de ani este clopotar la biserica din localitate. Luni după-amiază a intrat în curtea casei tinerei de 20 de ani şi a imobilizat-o, i-a pus mâna la gura şi ar fi încercat să o violeze. Potrivit PresaSM, lângă ea se afla şi bebeluşul său de doar 9 luni. 

Femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului

Femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului şi şi-a luat şi bebeluşul, moment în care bărbatul a plecat din curtea respectivă. A fost găsit de poliţişti în propria casă, dar a negat toate acuzațiile. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani, la un pas să fie violată de clopotarul unei biserici din Satu Mare. Bebeluşul de 9 luni se afla lângă ea