Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Alexandria, găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Fata avea urme de violență pe corp

Trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 21 de ani din Alexandria a fost descoperit de un bărbat, în această dimineață, pe un câmp din Teleorman, între localitățile Frumoasa și Bragadiru. Pe trupul fetei au fost găsite urme de violență.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.10.2022, 13:47

Vezi și

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 de către un bărbat, care a făcut descoperirea macabră, pe un teren extravilan dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru.

"La data de 24 octombrie, a.c., polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat  echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Cercetarea este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Tânăra de 21 de ani nu fusese dată dispărută

Fata găsită moartă pe câmp nu fusese dată dispărută, iar agenții teleormăneni verifică dacă există o legătură de cauzalitate între decesul tinerei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru.

Un şofer de 25 de ani a murit, aseară, la ieșirea din localitatea Bragadiru, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tânără din Alexandria, găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Fata avea urme de violență pe corp