Antena Meniu Search
x

Video Tânăra pe care ar fi bătut-o Florin Salam într-un hotel din Capitală este prostituată. Reacţia impresarului manelistului

Florin Salam a început cu stângul noul an. Cântăreţul este acuzat că ar fi lovit o damă de companie într-o cameră de hotel din Capitală. Agresiunea ar fi avut loc chiar pe 1 ianuarie, spun poliţiştii care fac acum cercetări. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.01.2024, 13:40

Vezi și

Din informaţiile pe care le avem până în acest moment, totul s-ar fi întâmplat în prima zi a anului, pe 1 ianuarie, într-o cameră de hotel a unei unităţi de cazare din zona Universitate. Femeia a depus plângere la poliţie, iar agenţii fac acum cercetări pentru a stabili dacă acea plângere este sau nu reală.

Reacţia impresarului manelistului

Ei bine, poliţiştii au mers astăzi să îl caute pe Florin Salam la casa lui din sectorul 1 al Capitalei, însă nu l-au găsit. Au stat de vorbă şi cu impresarul acestuia. Potrivit acestuia, Florin Salam nu se află în ţară în acest moment, dar va reveni şi va sta de vorbă atât cu poliţiştii cât şi cu procurorii pentru a lămuri situaţia, pentru că, spune el, totul ar fi o adevărată înscenare.

Este deschis aşadar un dosar penal, un dosar prin care se fac aceste cercetări pentru ca autorităţile judiciare să afle dacă este vorba despre o plângere reală şi dacă Florin Salam într-adevăr a bătut-o pe tânăra respectivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăra pe care ar fi bătut-o Florin Salam într-un hotel din Capitală este prostituată. Reacţia impresarului manelistului