Antena Meniu Search
x

Tânără din Vietnam, venită la muncă în România, prinsă la vamă când încerca să fugă în Germania

O tânără de 29 de ani, din Vietnam, intrată în România în baza unei vize eliberate în scop de muncă, a fost prinsă la vamă când încerca să fugă în vestul Europei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.12.2019, 15:55

Tânăra din Vietnam, descoperită într-un automarfar condus de un turc
Tânăra din Vietnam intenţiona să ajungă în mod ilegal în Germania - Poliţia de Frontieră

O tânără de 29 de ani, din Vietnam, intrată în România în baza unei vize eliberate în scop de muncă, a fost prinsă la vamă când încerca să fugă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au avut o surpriză de proporţii când au luat la puricat un automarfar condus de un bărbat turc.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta coli metalice pe ruta Turcia-Germania însă, în cabina automarfarului a fost găsită şi o persoană de sex feminin care nu îşi justifica prezenţa acolo.

Ancheta a scos la iveală faptul că tânăra este din Vietnam, are 29 de ani, venise la muncă în România, dar intenţiona să fugă în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul automarfarului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeanul din Vietnam, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânără din Vietnam, venită la muncă în România, prinsă la vamă când încerca să fugă în Germania