Antena Meniu Search
x

Video Tânără salvată în ultima clipă, la Jupiter. Momentul în care valurile uriaşe răstoarnă jet ski-ul salvamarului

Misiune de salvare dificilă în această dimineaţă, la malul mării. La Jupiter, salvarea unei tinere s-a dovedit mult mai complicată, după ce valurile uriaşe au răsturnat jet-ul salvamarului.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 13:59

Vezi și

Pe imagini se vede cum salvatorul se luptă să preia din nou controlul jet ski-ului şi, după câteva încercări, reuşeşte să o aducă pe tânără în siguranţă la mal. Fata şi tatăl ei au fost predaţi în stare bună unei ambulanţe pentru îngrijiri. Este un final fericit, dar care se putea transforma uşor într-o tragedie.

Din cauza valurilor puternice, în ultimele zile 6 persoane şi-au pierdut viaţa, iar un tânăr este dat dispărut. Salvamarii atrag atenţia celor care nu ştiu să înoate bine, dar nu numai lor, să nu se aventureze în apă. Cu toate acestea, majoritatea turiştilor nu ţin cont de recomandări şi de steagul roşu arborat. Printre victimele din ultima săptămână este şi un salvator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânără salvată în ultima clipă, la Jupiter. Momentul în care valurile uriaşe răstoarnă jet ski-ul salvamarului