Antena Meniu Search
x

Video Tânăra sfâşiată de câini pe o pistă din Timiş a fost chemată la secţie în timp ce era internată. Agenţii au ignorat apelul de la faţa locului

Se face ancheta la IPJ Timiș după ce o tânără a fost mușcată de câini pe pista de biciclete care leagă Timişoara de Serbia. Femeia care a fost grav rănită şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală a criticat atitudinea poliţiştilor care nu s-au deplasat la locul incidentului dar au chemat-o a doua zi să dea declaraţii. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.06.2024 , 13:51

Femeia se întorcea din Serbia în România cu bicicleta alături de prietene, pe pista care uneşte cele două ţări. La scurt timp după ce au intrat în România a fost atacată şi sfâşiată de câini, cel mai probabil de la o stână din zonă. Celelalte două femei au reuşit să se îndepărteze, însă pe ea au doborât-o de pe bicicletă.

Deşi femeia era internată, i-au cerut să vină la secţie

A fost chemată de urgenţă imediat după incident atât poliţia, cât şi ambulanţa, iar femeia a fost transportată la spital. Interesant este, povesteşte victima, că echipajul de pe ambulanţă a ştiut exact unde să vină pentru că în 16 martie au ridicat o altă persoană din acelaşi loc, cu aceeaşi problemă. Femeia spune că poliţia din localitatea de pe raza căreia s-a întâmplat incidentul, nu s-a prezentat la faţa locului. Au fost sunaţi din nou de la spital, însă i s-a transmis victimei să se prezinte personal la sediul poliţiei peste două zile, adică în 3 iunie.

Vezi și

Femeia a fost internată până în 6 iunie, a suferit o operaţie complicată şi multiple tratamente şi nu este complet deplasabilă nici acum pentru declaraţii la sediul poliţiei. Femeia a adăugat că există 4 cazuri asemănătoare petrecute în zonă. Astăzi s-a dus la IML şi este dispusă să depună şi plângere în instanţă ca să i se facă dreptate şi nimeni să nu mai treacă printr-o astfel de traumă. Cu privire la model de intervenţie al poliţiştilor au fost dispuse verificări interne în cadrul IPJ Timiş, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună şi măsurile legale în consecinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Tânăra sfâşiată de câini pe o pistă din Timiş a fost chemată la secţie în timp ce era internată. Agenţii au ignorat apelul de la faţa locului