Antena Meniu Search
x

Foto Tânărul care a schingiuit o pisică într-o parcare din Rădăuți, reținut de polițiști. Își va demonstra "curajul" la secție

Tânărul care a schingiuit o pisică, într-o parcare din orașul Rădăuți, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Pe numele lui a fost deschis un dosar pentru pentru săvârșirea infracțiunii de "rănirea cu intenție a animalelor".

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 15.07.2023, 15:40

tânăr reținut după ce și-a bătut joc de o pisică, în Rădăuți
Tânărul care a schingiuit o pisică într-o parcare din Rădăuți, reținut de polițiști. Își va demonstra "curajul" la secție - Observator

Pe imaginile publicate pe Facebook se poate observa cum unul dintre tineri ridică o pisică de coadă, o învârte și o aruncă zeci de metri, sub o mașină parcată. Imediat după scenele pline de cruzime, o femeie a făcut plângere la poliție.

"La data de 12.07.2023,ora 20.00, o femeie din municipiul Rădăuți, județul Suceava, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a formulat o plângere prealabilă, prin care a reclamat faptul că în seara de 11.07.2023, patru tineri cu vârste cuprinse între 18-25 ani, au supus la rele tratamente o pisică. Din cuprinsul plângerii prealabile și din verificări, a rezultat faptul că în seara de 11.07.2023, patru tineri, care circulau cu un autoturism, fiind în parcarea unui fast-food, situat pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuți, județul Suceava, au prins o pisică ce se afla în parcare și au aruncat-o cu putere, aceasta părăsind ulterior zona", au transmis polițiștii suceveni.

În cursul zilei de sâmbătă, un tânăr a fost rețiut de către agenți și dus la secție pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să ajungă după gratii.

Uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, practicarea tirului pe animale domestice sau pe animale sălbatice captive, organizarea de lupte între animale sau cu animale, folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea precum și rănirea sau schingiuirea animalelor se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânărul care a schingiuit o pisică într-o parcare din Rădăuți, reținut de polițiști. Își va demonstra "curajul" la secție