Antena Meniu Search
x

Tânărul care și-a ucis prietenul cu drujba a fost găsit după două zile de căutări. După crimă, a stat de vorbă cu vecinii: ”Am tăiat un om”

Bărbatul care şi-a ucis un prieten de pahar în Dolj şi care era urmărit de două zile de poliţişti a fost prins. Anchetatorii l-au găsit pe un câmp de lângă comuna Călăraşi. Individul este dus la audieri. În trecut, acesta a violat de mai multe ori o vecină, dar a fost lăsat în libertate pentru că are probleme psihice. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 20:20

Bărbatul de 57 de ani a petrecut în noaptea de Ajun cu cel care avea să-i devină călău şi încă un amic. S-au cinstit până seara târziu. Prietenul a plecat, iar victima a rămas cu individul de 25 de ani. Din pahar în pahar s-au luat la ceartă. Agresorul a pus mâna pe o drujbă şi l-a atacat cu furie pe bărbat.

Nu s-a oprit până când nu l-a lăsat într-o baltă de sânge. Apoi, a luat arma crimei, s-a urcat pe bicicletă şi a plecat. Camerele de supraveghere l-au surprins pe stradă, în timp ce merge ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Vecin: Cu drujba l-a tăiat. Era desfigurat la cap, plin de sânge. 

Vecin: Eşti plin de sânge, ce ai? "Am tăiat un om, i-am luat drujba şi am fugit". 

Pe acelaşi subiect

Vecină: L-a găsit jos, întins aşa şi pusă plapuma pe el. A zis că dormea, când a dat plapuma, mort. 

De două zile parcă ar fi intrat în pâmânt. Poliţiştii au organizat filtre ca să pună mâna pe el. L-au căutat şi din aer, cu ajutorul unui elicopter. Înainte să-şi piardă urma, a încercat să vândă drujba unui vecin. N-a reuşit, aşa că a ascuns-o la o stână. 

Martor: A zis că l-a bătut pe unul, i-a luat drujba şi a plecat. A pitulat drujba, a luat-o încolo. 

Individul este cunoscut cu probleme psihice şi a avut multe probleme cu legea. 

Sorin Sandu, primar: Face parte din categoria celor întreţinuţi de către societate. A mai săvârşit alte fapte. Știu de nişte tentative de viol, de distrugeri, erau la ordinea zilei. 

Fugarul a mai avut probleme cu legea, în trecut

Anul trecut a intrat de trei ori peste o vecină de 74 de ani şi a violat-o. 

Leonica, victima individului: A intrat să mă omoare. dacă nu ieşeam pe aici, eram şi eu ca ăla. M-a lovit, uite aşa eram desfigurată. Intră peste tine, te omoară, tu te duci la cimitir şi ei scapă. Eu nu am curaj să mai dorm. 

Vecină: Ăsta trebuie de atunci luat şi pedepsit. 

Şi totuşi n-a stat nicio zi după gratii pentru faptele sale. Ar fi scăpat de fiecare dată pe motiv că nu a avut discernământ. 

VecinăBăiatul ăsta care este căutat făcea probleme în sat. Era violent. Știm că a mai intrat peste o femeie, a mai bătut-o. 

Fiul bărbatului ucis era plecat în străinătate când a primit vestea teribilă. 

Voinea Cristi, fiul victimei: În ziua de Crăciun m-a sunat o vecină şi mi-a zis să-mi iau primul avion să vin acasă, tatăl meu este mort. 

Reporter: V-a povestit vreodată să aibă probleme cu individul ăsta? 

Voinea Cristi, fiul victimei: Nu, nu! Eu cred că de la consumul de alcool. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânărul care și-a ucis prietenul cu drujba a fost găsit după două zile de căutări. După crimă, a stat de vorbă cu vecinii: ”Am tăiat un om”