Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul cu probleme psihice care și-a ucis tatăl a fost găsit. Ar fi renunțat să mai ia tratamentul și se droga. Tatăl s-ar fi temut de el

Tânărul care și-a ucis tatăl în casa din Tecuci a fost prins. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, apoi a fugit imediat de la locul crimei. Soția victimei a sunat la poliție, îngrijorată că bărbatul nu-i mai răspunde la telefon și nu știa unde se află.

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 13:38

"La data de 11 august 2024, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, de către o femeie, din municipiul Tecuci, județul Galați, cu privire la faptul că soțul său nu mai răspunde la telefon și nu știe unde se află acesta. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 57 de ani, din aceeași localitate, unde l-au găsit pe acesta decedat, prezentând mai multe urme de violență pe corp.

Bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, fiul bărbatului, de 27 de ani, nu a fost găsit la domiciliul comun, dar a fost depistat în scurt timp în comuna Barcea, din județul Galați, fiind imobilizat de către polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru audieri", au transmis autoritățile printr-un comunicat.

Criminalul care și-a ucis tatăl a fost prins

Vezi și

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, a fost luată măsura reținerii bărbatului de 27 de ani, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 12 august 2024, să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit apropiaților, tânărul are probleme psihice și a fost internat o perioadă de timp într-un spital de specialitate. A fost externat ulterior, cu obligativitatea că își va lua tratamentul. Familia spune că acesta nu-și mai lua pastilele de două luni și că era consumator de alcool și droguri.

Mai mult, apropiații spun că bărbatul ucis se temea de fiul lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Tânărul cu probleme psihice care și-a ucis tatăl a fost găsit. Ar fi renunțat să mai ia tratamentul și se droga. Tatăl s-ar fi temut de el