Antena Meniu Search
x

Video Tânărul de 19 ani care a spulberat cu BMW-ul o mașină conducea cu 210 km/h. Renault-ul lovit s-a încolăcit, la propriu, după un stâlp, în Bocșa

Accident incredibil în oraşul Bocşa, din Caraş Severin. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului seara trecută şi a izbit o maşină parcată pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 20:33

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul lovit s-a înfăşurat în jurul unui stâlp de iluminat. Deşi în maşina care a provocat accidentul se aflau trei persoane, nimeni nu a fost rănit. Martorii spun că tânărul gonea pe şosea, dovadă că acul vitezometrului s-a oprit la 210 kilometri pe oră.

S-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 00.30, la ieșire din Bocșa spre Reșița. Tânărul de 19 ani conducea un BMW negru când, probabil din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violnt de un Renault Clio parcat pe marginea drumului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânărul de 19 ani care a spulberat cu BMW-ul o mașină conducea cu 210 km/h. Renault-ul lovit s-a încolăcit, la propriu, după un stâlp, în Bocșa