Antena Meniu Search
x

Video "L'o rupt, mă. Pachet l'o făcut!". Un BMW a înfășurat pe stâlp un Renault Clio, după un impact devastator la ieșire din Bocșa spre Reșița

Accident înfiorător pe un drum Caraș Severin. Un șofer în vârstă de 19 ani a produs daună totală unui Renault Clio parcat, după ce l-a izbit cu viteză și l-a proiectat în stâlp. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2023, 12:36

Vezi și

S-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 00.30, la ieșire din Bocșa spre Reșița. Tânărul de 19 ani conducea un BMW negru când, probabil din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violnt de un Renault Clio parcat pe marginea drumului.

BMW, impact devastator cu un Clip la ieșirea din Bocșa

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul parcat s-a înfășurat în jurul stâlpului de electricitate. De altfel, imaginile surprinse la locul accidentului arată dimensiunea dezastrului. 

Din fericire, nici în Clio și nici pe stradă nu se afla nimeni în acel moment.

În urma accidentului, și BMW-ul negru a fost serios avariat. Cu toate astea, șoferul a scăpat teafăr. El a fost testat de polițiști și s-a dovedit că nu consumase alcool sau alte substanțe interzise. Tânărul de 19 ani s-a ales, în schimb, cu o amendă de 870 de lei, pentru neadaptarea vitezei. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "L'o rupt, mă. Pachet l'o făcut!". Un BMW a înfășurat pe stâlp un Renault Clio, după un impact devastator la ieșire din Bocșa spre Reșița