Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânărul din Satu Mare care a scos pistolul şi a ameninţat trecătorii, lăsat liber după audieri. Bărbatul, un "client" mai vechi al Poliţiei

Clipe tensionate, aseară, pe un bulevard central din Satu Mare. Cu sticla de alcool în mână și cu muzica dată la maximum într-o boxă portabilă, un tânăr a scos un pistol și a început să ameninţe trecătorii. Printre cei spre care individul a îndreptat arma se aflau şi copii. Martorii au cerut ajutor la 112.

de Simona Vasiac

la 24.07.2024 , 14:10

Totul s-a încheiat la secţia de poliţie unde, după ce a fost încătuşat, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost dus la audieri. După ore în şir în care a dat declaraţii, oamenii legii l-au lăsat să plece acasă fără a lua vreo măsură împotriva lui.

Tânărul este un "client" mai vechi al poliţiei

Tânărul este un "client" mai vechi al poliţiei. În trecut, a mai fost implicat şi în alte acţiuni care priveau consumul de substanţe interzise. Incidentul de seara trecută, 23 iulie, a avut loc în Grădina Romei din Municipiul Satu Mare, un loc frecventat atât de adulţi, cât şi de către copii.

Vezi și

În momentul în care bărbatul a scos pistolul, o armă de tip airsoft, părinţii care erau însoţiţi de copii s-au speriat şi au sunat la 112.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Tânărul din Satu Mare care a scos pistolul şi a ameninţat trecătorii, lăsat liber după audieri. Bărbatul, un "client" mai vechi al Poliţiei